• Juurista ammentaen

  Juurista ammentaen

  Kaski - savolaisuuden siemenistä syntyi yritteliäs Ylä-Savo

 • Lähiruokaa Savosta

  Lähiruokaa Savosta

  Luonnontuotteiden keruuharrastus sopii koko perheelle kuntoa ja luonnontuntemusta lisääväksi harrastukseksi. Tutustu mitä kaikkea voit luonnonantimista loihtia

 • Kesän riemuja

  Kesän riemuja

  Matkusta Ylä-Savoon

Iisalmi juhlavuosi teematapahtuma - Yes, we all need hope! -konsertti

dia5_ympäristövastuullinen iisalmi.jpg
9.10.2021 16.00–20.00

Yhteiskonsertin yhteydessä järjestetään muita ympäristöteemaan sopivia oheistapahtumia. Yhteiskonsertin keskeisinä esiintyjinä ovat kolme iisalmelaista kuoroa: Lapsikuoro Allegretto, Nuorisokuoro Allegro ja Iisalmen Kalevalakuoro. Lisäksi lavalla nähdään säestäjiä sekä mahdollisesti tanssiesityksiä ja taustalla valokuva- ja videotaidetta.  

Tapahtuma: Yes, we all need hope! -konsertit
Järjestäjä: Iisalmen Kalevalakuoro ry, Nuorisokuoroyhdistys Allegro ry
Ajankohta 9.10.2021 klo 16 ja klo 18.00

Tapahtuman kuvaus:
Konsertin ohjelmisto liittyy ympäristönsuojeluun, ilmastonmuutokseen, ilmastoahdistukseen mutta ennen kaikkea toivoon hyvästä elämästä myös tulevaisuudessa. Konsertin nimi "Yes, we all need hope" tulee ruotsalaisen ilmastoaktivistin Greta Thunbergin tekstiin sävellelystä kuoroteoksesta, joka konsertissa esitetään. 

Konsertin yhteydessä järjestetään aiheeseen liittyvää oheisohjelmaa, joista osan kuorot organisoivat itse, mutta mielellään yhteistyötä tehdään myös paikallisten muiden järjestöjen kanssa mm. teemaan sopivan näyttelyn toteuttamiseksi kulttuurikeskuksella. Myös ympäristöteemaan sopiva yritysyhteistyö tapahtuman ympärillä sopii kuoroille hyvin.