Tapahtumat

Rakkauden Rikkaus - Unohtumaton Taisto Tammi, Iisalmen kulttuurikeskus Eino Säisä -sali klo 19

26.10.2019 19:00–21:00
Liput: 29,90 € / peruslippu, 26,90 € / ryhmä (min. 10 hlöä) + toim.maksu

Rakkauden rikkaus -konsertti kertoo rakastetun Taisto Tammen liian lyhyeksi jääneestä elämästä unohtumattomien laulujen siivin. Taisto Tammi oli 1960-luvulla suosituimpia tangolaulajia. Hän oli myös ensimmäinen suomalainen romaniartisti, joka pääsi levylaulajaksi. Taisto Tammen kuolemasta tuli tänä vuonna 40-vuotta. 

Rakkauden rikkaus -konsertin keskeinen artisti on Taisto Tammen veljenpoika, tangon perinteitä jatkava Marco Lundberg, joka muistetaan myös vuoden 2016 Tangokuninkaana. Konsertissa vierailee Tangokuningas 1985 Kauko Simonen. 

 

Pääosin tangoista koostuvassa konsertissa kuullaan Toivo Kärjensäveltämiä kappaleita ja vähän tuntemattomampiakin Taiston tutuksi tekemiä iskelmiä, mm. Tango merellä soi ja Tangotyttö.Näitä kappaleita voi kuulla myös Marcon 1.2.2019 julkaistulta albumilta Rakkauden rikkaus.”Rantatie, Yksi ainoa katse vain, Ei erossa yhtään iltaa, Ruhtinaan viulu, Tango mandolino, Muistojeni ruusut, Tämä ilta aikaa on, Sua vailla…” Konsertissa nähdään myös ennen näkemättömiä kuvia ja muistoja Taisto Tammen elämän varrelta, jotka ovat löytyneet perheen ja suvun kätköistä.

 

Juontajana toimii Jaana Lundberg, joka kuljettaa meidät syvemmälle Taiston elämän polkuihin ja laulujen saloihin. Säestyksessä vastaa Kultaisen harmonikan -voittaja Jani Helenius sekä Roulette orkesteri juhlakokoonpanossa.Viihde-Kymi-banneri-Rakkauden-Rikkaus-222x222px-21082019.jpgYhteystiedot: