Ravintola Sininen Helmi

Hotelli-ravintola Sininen Helmi

Keittiömme herkuissa yhdistyvät perinteet ja historia sekä alan uusimmat tuulet. Suunnittelemme menuvaihtoehtomme kauden mukaan ja käytämme parhaita tuoreita ja lisäaineettomia raaka-aineita.

Talon erikoisuuksia ovat savustettu possunfilee ja järvikalat. Kallen tuvan muhkeassa leivinuunissa paistuvat emännän riihirukiiset leivät, savolaiset ohrarieskat, paistit ja laatikot. 

Lähellä ja luonnonmukaisesti tuotettujen raaka-aineiden lisäksi myös luomuviinit kuuluvat valikoimiimme. Ravintolassamme on A-oikeudet ja tarjoamme vieraillemme laadukkaita luomuviinejä, joiden maahantuojana on Weinwelt Langefeld

Sinisen Helmen ravintola tarjoaa tilat noin 100 vieraalle. Ravintolamme palvelee:

Syksystä kevääseen juhla- ja teemapäivien aikaan: Äitienpäivälounas toukokuussa, Isänpäivän juhlalounas marraskuussa, Jouluruokailut joulukuussa.

Muina aikoina tilauksesta:

Kokous- ja koulutuspäivät, yritys- ja yksityistilaisuudet, bussiryhmät. 
Ennakkovaraukset ja lisätietoja ravintolapalveluistamme!
http://www.sininenhelmi.fi/fi/ravintola.html

Yhteystiedot

Hotelli-ravintola Sininen Helmi
Hankaniementie 110
74700 Kiuruvesi

› +358 (0) 407 050 428
› Lähetä sähköpostia› Kotisivu

Yrityksen muut tuotteet