Menestystarinoita Ylä-Savosta

Kättä päälle, kaupat tuli.jpg

Kättä päälle, kaupat tuli

Yritysten omistajanvaihdokset ovat usein hankalia ja ostajan löytyminen voi kestää pitkään. Tilitoimistokonkari Tuula Kauppinen ja nuori yrittäjä Miia Hynynen löysivät yhteisen sävelen alle kuukaudessa. 
     

Emme odota ihmeitä. Teemme niitä..JPG

Iisalmessa ei odoteta ihmeitä - niitä tehdään yhdessä.

Iisalmen kaupungin koordinoima, alueen yritysten ja oppilaitosten yhteinen By Iisalmi-brändityö on vienyt osaamisen paikasta kertovaa viestiä etenkin paluumuuttajakohderyhmälle tai muuten Iisalmen seudun työ- ja opiskelutarjonnan kannalta potentiaalisille henkilöille jo reilun parin vuoden ajan. Brändimarkkinointiin on kuulunut muun muassa videomarkkinointia digitaalisissa kanavissa, tapahtumamarkkinointia ja kotiseutulähettilyyteen ja paikallisten palvelujen suositteluun kannustavia kampanjoita. Tältä vuodelta eniten keskustelua on herättänyt Narinkkatorille suuntautunut seudun markkinointitempaus ja siihen liittynyt Jyri Paretskoin kirjoittama Rakkauskirje Iisalmesta poismuuttaneille. Myöhemmin kesällä lähettiin myös Rakkauskirje Iisalmen vapaa-ajanasukkaille. Tempauksilla saadaan heräteltyä myös valtakunnallisen median kiinnostusta, joten brändityöhön kuuluukin aktiivinen uutisointi alueen vetovoiman kannalta myönteisistä aiheista.  
     

Ylä-Savo petrasi yrittäjämyönteisyydessä - Oulun ja Kuopion seudut jäivät taakse EK:n mittauksessa

Ylä-Savon seutu kohensi pykälällä asemiaan yritysjohtajien silmissä Elinkeinoelämän keskusliiton Kuntaranking-tutkimuksessa, jossa kartoitetaan alueiden vetovoimaisuutta yritysten näkökulmasta. Ylä-Savo on sijalla 11. ja Kuopion seutu tulee heti perässä sijalla 12. Molemmat nousivat yhden sijan viimevuotisesta.  
     

Louhenkatu-280x130.jpg

Tutkimustulos: Iisalmessa elinvoimaisin kaupunkikeskusta 2016

Iisalmen elinvoimaluku on poikkeuksellisen korkea, johon on vaikuttanut se, että kaupunkikokonaisuus on pidetty hyvässä tasapainossa.  
     

Renen-muistamistilaisuus.jpg

Lumilautailija Rene Rinnekangas

USA:ssa 2,5 viikkoa, puolen vuoden aikana kahdeksassa eri maassa…  
     

Perheentalo.jpg

Iisalmen Perheentalo-yhteistyöstä mallia muualle Suomeen ja ulkomaille

Iisalmessa kehitetty Perheentalo-yhteistyön toimintamalli on saanut paljon kiinnostusta valtakunnallisesti ja myös jo kansainvälisesti. 
     

Edellinen 1 2 3 4 5Seuraava