Ylä-Savo nyt!

Iisalmen kaupunginhallituksen 14.1.2019 esityslista on julkaistu

10.1.2019 11:30

Kaupunki valmistautuu vaaleihin ja valitsee hallintojohtajan

Eduskuntavaalit toimitetaan sunnuntaina 14.4.2019 ja europarlamenttivaalit toimitetaan 26.5.2019.  Kaupungilla on jo vaalien valmistelut hyvässä vauhdissa  ja kaupunginhallitus valitsee ensi maanantain kokouksessaan vaalitoimikunnan, joka hoitaa laitosäänestyksen ja kotiäänestyksen ja vaalilautakunnat, jotka hoitavat äänestyksen vaalipäivänä. Kaupunginhallitus on jo aiemmin määrännyt ennakkoäänestyspaikoiksi kirjaston ja City-marketin.

 

Kaupunginhallituksen esityslistalla on myös hallintojohtajan valinta. Kaupunginjohtajan päätösehdotusta ei vielä ole, koska soveltuvuusarvioinnin tulokset on käytettävissä vasta ennen kokousta.

Tutustu esityslistaan kokonaisuudessaan www.iisalmi.fi/esityslistat. Kokouspöytäkirjat ovat luettavissa tarkastamisen jälkeen. Kaupunginvaltuusto, kaupunginhallituksen, teknisen lautakunnan sekä sivistys- ja hyvinvointilautakunnan kokousaikataulun näet tästä.

Seuraa Iisalmen kaupungin päätöksentekoa. Kaupunginvaltuuston kokoukset livenä www.iisalmi.fi/live.  Kokoustaltioinnit löydät www.iisalmi.fi/valtuustoverkossa.