Etappi-työllisyyspalvelut yrittäjän ja työnhakijan tukena

ETAPPI työllisyyspalvelut on Nilakan ja Iisalmen seudun työllisyyshankkeen tuottama palvelu, jonka tehtävänä on edistää työvoiman saatavuutta alueen yritysten tarpeisiin ja avata uusia, työnhakijoiden tarpeisiin vastaavia kouluttautumisen ja valmentautumisen polkuja. ETAPPI yhdistää työnhakijat ja uutta työvoimaa tarvitsevat yritykset.

Työnantaja, yrittäjä: Tarjoamme Sinulle kustannustehokkaita keinoja työntekijöiden löytämiseen ja työsuhteiden solmimiseen. Toimiala-asiantuntijamme ovat käytettävissäsi - ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Kartoitetaan yhdessä mahdollisuudet, joita Etappi voi yrityksellesi tarjota!

Työnhakija: Meiltä saat tietoa työpaikoista sekä yksilöllistä tukea työllistymiseesi.​ Etenisikö sinun urapolkusi parhaiten esimerkiksi koulutusvalmennusten, palkkatukimahdollisuuksien tai rekryvalmennusten kautta? Otetaan yhdessä selvää, kuinka voimme availla työnhakuasi uusille urille - älä kainostele ottaa yhteyttä toimiala-asiantuntijoihimme!

Nilakan ja Iisalmen seudun työllisyyshanke on toiminta-alueemme kuntien (Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Pielavesi, Tervo, Vesanto ja Vieremä) sekä ELY -keskuksen (EU/ESR/TEM) rahoittamaa toimintaa. Hankkeen vastuullinen toteuttaja on Iisalmen kaupunki, elinvoimapalvelut. Hanke toteutetaan ajalla 16.6.2014 - 31.8.2017.

Toteutettuja työllisyystekoja

Etappi toteuttaa jatkuvan yritys- ja henkilöasiakastyön lisäksi kampanjamuotoisia työllisyyttä edistäviä kokeiluja, joista viimeisimpänä vuoden 2016 aikana järjestetyt käänteiset rekrykampanjat Iisalmen seudulla ja Nilakan alueella. Tutustu tarkemmin ja poimi parhaat palat kokeilujen annista omaan tekemiseesi - olitpa työllisyystoimija, työnhakija tai työnantajan edustaja.

AJANKOHTAISTA
TULEVAT TAPAHTUMAT