Etappi-työllisyyspalvelut yrittäjän ja työnhakijan tukena

ETAPPI työllisyyspalvelut on Nilakan ja Iisalmen seudun työllisyyshankkeen tuottama palvelu, jonka tehtävänä on edistää työvoiman saatavuutta alueen yritysten tarpeisiin ja avata uusia, työnhakijoiden tarpeisiin vastaavia kouluttautumisen ja valmentautumisen väyliä. ETAPPI yhdistää työnhakijat ja uutta työvoimaa tarvitsevat yritykset.

Työnantaja, yrittäjä: Tarjoamme Sinulle kustannustehokkaita keinoja työntekijöiden löytämiseen ja työsuhteiden solmimiseen. Toimiala-asiantuntijamme ovat käytettävissäsi - ota yhteyttä ja sovitaan tapaaminen. Kartoitetaan yhdessä mahdollisuudet, joita Etappi voi yrityksellesi tarjota!

Työnhakija: Meiltä saat tietoa työpaikoista sekä yksilöllistä tukea työllistymiseesi.​ Etenisikö sinun urapolkusi parhaiten esimerkiksi koulutusvalmennusten, palkkatukimahdollisuuksien tai rekryvalmennusten kautta? Otetaan yhdessä selvää, kuinka voimme availla työnhakuasi uusille urille - älä kainostele ottaa yhteyttä toimiala-asiantuntijoihimme!

Nilakan ja Iisalmen seudun työllisyyshanke on toiminta-alueemme kuntien (Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Pielavesi, Tervo, Vesanto ja Vieremä) sekä ELY -keskuksen (EU/ESR/TEM) rahoittamaa toimintaa. Hankkeen vastuullinen toteuttaja on Iisalmen kaupunki, elinvoimapalvelut. Hanke toteutetaan ajalla 16.6.2014 - 15.6.2017.

 

Toteutettua Etapissa keväällä 2016:
AMMATTILAISET AREENALLA -työnhakukampanja

Etappi-työllisyyspalvelut toteutti keväällä 2016 uudenlaisen rekrytointikampanjan, jossa etsittiin aktiivisesti piilotyöpaikkoja ja edistettiin työnhakijoiden ja yrittäjien kohtaamista. Tehokas ja aktivoiva kampanja onnistui hienosti ja sen aikana työllistyi reilu kolmannes mukana olleista työnhakijoista. Kampanjasta tutut työvälineet, Osaajagalleria ja Osaajatreffit, ovat jatkossakin edistämässä alueemme työllisyyttä.  Tutustu helmi-huhtikuussa toteuttamaamme kampanjaan.

TULEVAT TAPAHTUMAT
 • 10.10.2016 0:00–27.3.2017 0:00
  0

 • 19.10.2016 9:30–15:30
  2

  Kumppanuuspäivä kokoaa ihmisiä järjestöistä, kunnista, yrityksistä, valtionhallinnosta, politiikan, tutkimuksen ja kehittämisen parista keskustelemaan siitä, mitä kumppanuus on nyt ja miten sitä pitäisi tulevaisuudessa rakentaa. Eri sektorien yhteispeliä tarvitaan aiempaa enemmän, kun julkinen talous tiukkenee eivätkä totutut tavat toimia enää riitä. Yhteisen aamupäivän aikana kuullaan puheenvuoroja sekä Suomesta että Ruotsista. Iltapäivän kumppanuuspöydissä on lyhyitä asiantuntija-alustuksia, yhteistä työskentelyä ja verkostoitumista.

 • 24.10.2016 0:00–4.11.2016 0:00
  3

  Kaipaatko lisätietoja ja -taitoja työelämän tietotekniikasta? Tästä koulutuksesta on sinulle varmasti hyötyä - tule mukaan!

 • 21.11.2016 0:00–2.12.2016 0:00
  1

  Kaipaatko lisätietoja ja -taitoja työelämän tietotekniikasta? Ilmoittaudu mukaan - tästä koulutuksesta on sinulle varmasti hyötyä!