Ylä-Savo nyt!

Kysely työnantaja- ja yrityspalvelujen kehittämiseksi TE-uudistuksen yhteydessä - vastaa ja vaikuta!

qr-koodi linkki kyselyyn.pngLinkki kyselyyn qr-koodina
17.5.2024 13.36

TE-uudistus astuu voimaan vuoden 2025 alusta ja uudet työllisyysalueet aloittavat toimintansa. Ylä-Savon alueella halutaan valmisteluvaiheessa selvittää, mitä ja millaisia palveluita erityisesti yritykset ja työnantajat uudistuvilta palveluilta odottavat.

Vuoden 2025 alusta TE-toimistojen palvelut siirtyvät kuntien toteutettaviksi. Ylä-Savon alueelle syntyy oma palvelualue, johon kuuluvat Iisalmi, Kiuruvesi, Pielavesi, Sonkajärvi ja Vieremä. Uuden palvelukokonaisuuden vastuuorganisaationa toimii Iisalmen kaupunki. 

Tällä kyselyllä halutaan selvittää alueen yritysten aiempia kokemuksia työnantaja- ja yrityspalveluista ja kuulla toiveita ja tarpeita, miten palveluita voitaisiin kehittää, uudistaa tai toteuttaa jatkossa entistä paremmin. 
Pääset vastaamaan kyselyyn tästä linkistä. Kysely on avoinna 30.8.2024 saakka ja sen vastaukset käsitellään anonyymisti. Kyselyyn voivat vastata yritykset uuden Ylä-Savon työllisyysalueen koko alueelta eli Iisalmesta, Kiuruvedeltä, Pielavedeltä ja Sonkajärveltä ja Vieremältä. 

Mikäli kyselyyn vastatessasi nousee mieleen palvelutarve, johon haluaisit saada apua joko TE-toimistolta, kunnan työllisyyspalveluista tai elinkeino- ja yrityspalveluista, voit lähettää siitä viestin kyselyn lopussa olevalla yhteydenottopyynnöllä. 

Kyselyyn pääset tästä linkistä.

 Lisätietoja TE-uudistuksesta ja Ylä-Savon työllisyysalueesta saat:

 työllisyys- ja kansainvälisyyspäällikkö Virpi Jukarainen, puh. 040 6530021, virpi.jukarainen@iisalmi.fi

 elinkeinojohtaja Terho Savolainen, puh. 040 6305328, terho.savolainen@iisalmi.fi

 Tietoa työllisyysaluevalmistelusta saat myös verkkosivuiltamme www.iisalmi.fi/työllisyysalueuudistus