Ylä-Savo nyt!

Seudullinen matkailijakysely

3C2A3445.jpg
22.5.2024 13.00

Kysely toteutetaan Salmi Platformin Triplizer -ratkaisua hyödyntäen. Tiedonkeruuaika on 1.6. -31.8.2024. Jokainen vastaaja on meille arvokas riippumatta siitä, onko kyseessä yöpyjä, päiväkävijä, paikallinen tai läpikulkumatkalla oleva!

Kyselyn tavoitteet ja hyödyt

Tutkimustietoa hyödynnetään kuuden kunnan (Iisalmi, Kiuruvesi, Lapinlahti, Sonkajärvi, Rautavaara ja Vieremä) matkailupalvelujen sekä matkailualan yrityksien palvelujen ja tuotteiden asiakaslähtöiseen kehittämistyöhön. Olemme kiinnostuneita matkailun aluetaloudellisista vaikutuksista, ja matkailijoiden motiiveista matkustaa alueelle sekä miten he kokivat olonsa täällä.

Vastuullisen matkailun kehittämiseen sisältyy myös matkailun ympäristöllinen ja sosiaalinen näkökulma. Näitä ovat mm. turvallisuuteen, vetovoimaan ja liikkumiseen liittyvät asiat. Näihin asioihin saadaan kyselyssä myös vastauksia.

Vastaa ja vaikuta alueen matkailun kehittämiseen – voit voittaa Iisalmi ja tienoot -verkkokauppaan lahjakortin (arvo 500 €)! 

Kysely on helppo täyttää ja vastaaminen tapahtuu anonyymisti. Halukkaat voivat osallistua kyselyn lopuksi arvontaan, jonka tietoja ei yhdistetä vastauksiin tai hyödynnetä muuhun kuin arvonnan suorittamiseen. Arvonta suoritetaan syyskuussa 2024. Klikkaa kyselyyn oheisen linkin kautta: https://survey.salmiplatform.fi/iisalmi-ja-tienoot/matkailukysely

Kyselyn toteuttaa Kasvua ja kansainvälistymistä vastuulliseen matkailuun -hanke, joka on Pohjois-Savon liiton ja Euroopan unionin osarahoittama ja Iisalmen kaupungin hallinnoima hanke. Sen toimintakausi on 1.1.24 – 30.8.26. Voit lukea lisää hankkeesta oheisen linkin kautta: https://www.iisalmi.fi/Suomeksi/Paatoksenteko-ja-talous/Kehittaminen-ja-hankkeet/Kasvua-ja-kansainvalistymista-vastuulliseen-matkailuun

Lisätietoja:

Kirsi Piirainen
Projektipäällikkö
p. 040 670 8235
kirsi.piirainen@iisalmi.fi

Kati Rautio
Hankesihteeri
p. 040 637 6812
kati.rautio@iisalmi.fi