Nilakan Osaajatreffit -kampanja syksyllä 2016

Nilakan Osaajatreffit
Keiteleellä 23.11.2016

 Fb-kuva2.jpg

Nilakan Osaajatreffit oli Nilakan alueen osaajien talkoovoimin järjestämä rekrytointikampanja, jonka tavoitteena oli tehdä työtä Nilakan kuntiin. Kampanja huipentui 23.11.2016 Osaajatreffeille, jossa kokoontuivat osaavat työnhakijat ja yritykset. Mukana oli myös alueen hanketoimijoita, yritysneuvonnan, koulutuksen ja kuntapalvelujen edustajia.
Kiitämme kaikkia yhteiseen elinvoimaponnistukseemme osallistuneita kumppaneitamme!

Mitä kampanjan aikana tehtiin työllistymisen eteen?

Kampanjan myötä valmensimme työnhakijoita oman osaamisensa myynti- ja markkinointitaidoissa ja teimme vahvaa markkinointi- ja viestintäkampanjaa suoraan yrityksiin tarjoten kampanjassa mukana olevien osaajien panosta yritysten työvoimaksi. Kampanjan myötä lanseerasimme Nilakan alueelle uuden rekrytoinnin työvälineen, Nilakan Osaajagallerian. 

Kampanja huipentui Keiteleellä 23.11.2016 järjestettyyn käänteiseen rekrytointitapahtumaan, Nilakan Osaajatreffeihin. Tapahtuma tarjosi yrittäjille ja työnantajille eväitä kasvuun Nilakan alueella: potentiaalista, käytettävissä olevaa työvoimaa sekä tietoa asiakkaista, kumppanuuksista, toimitiloista, tonteista ja rahoituksesta. Tapahtumassa yrittäjät ja työnhakijat pääsivät keskustelemaan työmahdollisuuksista rennossa tunnelmassa selkeän konseptin ja yhteistyötä synnyttävien tapahtumapuitteiden tukemana.

Nilakan Osaajatreffit -kampanjan tavoitteena oli avata uria uudenlaiselle työnhaulle ja työllistää aktiivisesti kampanjassa mukana olevia työnhakijoita sekä auttaa alueen yrityksiä löytämään uusia mahdollisuuksia mm. osaavan työvoiman myötä.