Yritysasiakkaan tarina: Työntekijä löytyi heti, kun tarve ilmeni.     

Etappi-työllisyyspalvelut tekee päivittäin työtä toimialueen yrityksissä tarjoten apua mm. sopivan osaamisen omaavan työntekijän etsintään ja työsuhteen aloittamiseen liittyvissä asioissa. Etapin asiantuntijat tarjoavat myös palkkatukineuvontaa sekä tukea työllistetyn valmentamiseen uusien tehtävien vaatimalla tavalla. Sopivan osaajan löytämiseen Etapilla on hyvät verkostot ja työvälineet, kuten netissä toimiva Osaajagalleria, jonka tehokkuutta yrittäjät ovat kiitelleet.

Katso videolta, mitä mieltä yrittäjä Antti Huovinen Maatalousyhtymä Huovinen Antti Jouni ja Maijasta Vieremältä on Etappi-työllisyyspalveluiden tarjoamasta Osaajagalleria -palvelusta.

Antti Huovinen ja Niina Suorsa 1.JPG

Kuva: Yrittäjä Antti Huovinen ja Etapin toimiala-asiantuntija Niina Suorsa ovat molemmat tyytyväisiä, kun työlle löytyi tekijä viivytyksettä.

Julkaisemme jatkossakin tarinoita yhteisistä onnistumisista - siitä, kuinka yrittäjä on löytänyt työlleen tekijän hyödyntämällä Etapin palveluja, kuten sopivan tekijän etsintäapua, mahdollisia koulutustarpeiden ratkaisuja sekä uuden työntekijän valmentamista yrityksessä hoidettaviin työtehtäviin. Jos haluat kertoa oman yrityksesi työllistämistarinan, ota meihin yhteyttä!