Asiakastarina: Oman alan töitä Osaajagallerian avulla

Vieremäläinen Meeri Partanen, 23, osallistui Etappi-työllisyyspalveluiden Ammattilaiset Areenalla kampanjaan keväällä 2016. Meerin osalta kampanja jäi kuitenkin lyhyeksi, sillä hän työllistyi jo ennen kampanjan päättymistä. Meerin työllistymistä edisti erityisesti netissä toimiva Osaajagalleria, josta työnantaja hänen löysi Etappi-työllisyyspalveluiden toimiala-asiantuntija Niina Suorsan vinkkaamana.

”Profiilini ehti olla julki reilun viikon, kun tuli puhelinsoitto, voisinko saapua työhaastatteluun. Siitä pari päivää eteenpäin kirjoitettiin työsopimus”, Partanen kertoo.

Soittaja oli maatalousyrittäjä Antti Huovinen Maatalousyhtymä Huovisesta. Hän oli ilahtunut kampanjan toimivista verkkosivuista ja siitä, että työnhakijat markkinoivat itseään.

Huovinen toivoo, että palvelu jatkuu kampanjan jälkeenkin, sillä seuraavalla rekrytointikerralla hän aikoo aloittaa etsinnän sieltä. Antti Huovisen ja monen muun työnantajan toivomuksen mukaisesti Osaajagalleria on jatkossakin käytettävissä ja se löytyy osoitteesta http://bit.ly/iisalmenosaajat

Nyt Partanen työskentelee 300 lypsylehmän tilalla yhtenä yhdeksästä työntekijästä.

”Halusin oman alan töitä, ja oli erinomainen asia, että niitä löytyi”, hän sanoo.

Lue lisää Ammattilaiset Areenalla -kampanjassa olleiden työnhakijoiden kokemuksista Helsingin Sanomien artikkelista (HS Kotimaa 22.4.2016).

Meeri Partanen 2.JPG

Kuva: Meeri Partanen iloitsee oman alan työstä Maatalousyhtymä Huovisessa.

Lue myös Etapilta eteenpäin -blogi, jossa Etapin palveluissa mukana ollut työnhakija Jukka Vattukallio kertoo omista kokemuksistaan!

Onko sinulla tarina, jonka haluaisit kertoa muille työnhakijoille? Jakamalla omat kokemuksensa voi usein auttaa muita samassa tilanteessa olevia. Etsitään yhdessä sopivin tapa kertoa sinun tarinasi - ota yhteyttä!