Etappi-työllisyyspalvelut yrittäjän ja työnhakijan tukena
- hanke päättyi 31.8.2017

ETAPPI -työllisyyspalvelut toteutettiin ajalla 16.6.2014 - 31.8.2017.
Se oli Nilakan ja Iisalmen seudun työllisyyshankkeen tuottama palvelu, jonka tehtävänä oli edistää työvoiman saatavuutta alueen yritysten tarpeisiin ja avata uusia, työnhakijoiden tarpeisiin vastaavia kouluttautumisen ja valmentautumisen polkuja. ETAPPI yhdisti työnhakijat ja uutta työvoimaa tarvitsevat yritykset.

Työnantaja, yrittäjä: Hanke tarjosi kustannustehokkaita keinoja työntekijöiden löytämiseen ja työsuhteiden solmimiseen. Toimiala-asiantuntijat olivat yrittäjän käytettävissä, sovittiin tapaamisia ja kartoitettiin yhdessä mahdollisuudet, joita Etappi pystyi tarjoamaan yritykselle.

Työnhakija: Hankkeelta sai tietoa työpaikoista sekä yksilöllistä tukea työllistymiseen. Yhdessä selvitettiin, miten työnhakijan urapolku eteni parhaiten uusille urille esimerkiksi koulutusvalmennusten, palkkatukimahdollisuuksien tai rekryvalmennusten kautta.

Nilakan ja Iisalmen seudun työllisyyshanke oli toiminta-alueensa kuntien (Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Pielavesi, Tervo, Vesanto ja Vieremä) sekä ELY -keskuksen (EU/ESR/TEM) rahoittamaa toimintaa. Hankkeen vastuullinen toteuttaja oli Iisalmen kaupunki, elinvoimapalvelut. Hanke toteutettiin ajalla 16.6.2014 - 31.8.2017.

Toteutettuja työllisyystekoja

Etappi toteutti jatkuvan yritys- ja henkilöasiakastyön lisäksi kampanjamuotoisia työllisyyttä edistäviä kokeiluja, kuten esimerkiksi vuoden 2016 aikana järjestetyt käänteiset rekrykampanjat Iisalmen seudulla ja Nilakan alueella. Näihin voit Tutustua tarkemmin Työllistämistekoja otsikon alta.

Etapilta eteenpäin -seminaari  -otsakkeen alta löytyy projektipäällikön lopputiedote sekä Etapilta eteenpäin -seminaarin aineistoja.