YRITTÄJÄ, TYÖNANTAJA
Nilakan Osaajatreffit
Keiteleellä ke 23.11.2016 
klo 15.30 - 18

- Osaavaa työvoimaa ja tietoa alueen yrityspalveluista

Onko yritykselläsi laajentumisaikeita Nilakan alueella? Etsitkö osaavaa, monitaitoista ja sitoutunutta työvoimaa? Entä onko sinulla kysyttävää Nilakan alueen toimitiloista, tonteista tai muista liiketoiminnan kannalta tärkeistä asioista? Nilakan Osaajatreffit –rekrytointikampanja tarjoaa kaiken tämän - olitpa sitten paikallinen yritys tai tulossa kauempaa.

Kampanjassa oli mukana seudun osaavaa ja käytettävissä olevaa työvoimaa: tavoitteena oli tuoda heidän osaamisensa tehokkaasti yrittäjien ja työnantajien saataville ja näin helpottaa äkillisiäkin työvoimatarpeita. Voit tutustua mukana oleviin osaajiin lokakuun myötä täydentyvässä Nilakan Osaajagalleriassa ja tulla tapaamaan heitä ja yrityspalveluiden tarjoajia kampanjan loppuhuipentumaan, Nilakan Osaajatreffeille Keiteleelle 23.11.2016.

KUTSU YRITTÄJÄLLE Nilakan Osaajatreffeille 23.11.2016 .pdf

Nilakan Osaajatreffit -kampanjan järjestivät yhteistyössä Nilakan ja Iisalmen seudun työllisyyshanke ETAPPI-työllisyyspalvelut, Nuoret Duuniin 2017 -hanke, TE-keskus, Pielaveden, Keiteleen, Tervon ja Vesannon kunnat sekä Kehitysyhtiö SavoGrow Oy. Halusimme kaikki olla palvelemassa alueen yritysten  ja koko seudun elinvoimaisuutta kutsumalla ne tekemään kanssamme työtä ja elinvoimaa Nilakan alueelle!

Yrityksen kiinnostuessa ja miettiessä, miten kampanja toimi, niin se pystyi tutustumaan keväällä 2016 Iisalmen seudulla toteutettuun kampanjaan ja yrittäjien palautteisiin: Ammattilaiset Areenalla -lopputiedote kunnille.pdf